Finalització curs de Formació Instrumental

El dimecres 21 d’octubre  va finalitzar el Curs de Formació Instrumental Bàsica que organitzà l’IMPO en col·laboració amb el Casal de Joves La Salut i el Punt Omnia. El curs estava adreçat a persones dels barris de Serra d’en Mena en situació d’atur i amb necessitats específiques de millora d’aspectes bàsics com la llengua catalana, llengua espanyola i alfabetització digital adreçat a la recerca de feina.

El curs es va plantejar dintre del programa d’adults de Llei de barris que porta a terme l’IMPO amb l’objectiu de facilitar eines a aquelles persones, en aquest cas principalment nouvingudes, que necessiten ampliar els coneixements instrumentals per poder accedir al mercat laboral amb major igualtat de condicions. Va tenir una duració de 165 hores i van participar 8 persones majoritàriament de sexe masculí. Gràcies als recursos i a la col·laboració de totes les entitats i les persones implicades en el projecte els participant han fet avenços significatius i es mostren molt satisfets amb el curs.

Durant un mes i mig van fer ús de l’espai Omnia per facilitar l’aprenentatge tant de qüestions relacionades amb la ofimàtica i l’ús d’Internet, com per a la recerca de feina o de més recursos per aprendre les llengües. Aquestes fotos són una mostra de l’acomiadament i d’alguns dies de classe.

De part dels professionals de l’IMPO i dels alumnes i alumna:

Moltes gràcies.