Usuari NOMBRE 300 en el nostre Accés Lliure!!

Bon diaaaaaaa!!

Us anunciem que aquest divendres passat vam aconseguir arribar al usuari nombre 300 al nostre Accés Lliure. De fet es van fer sòcies les usuàries nombres 299 i 301 a més del nostre usuari 300, així que com veieu van pujant el nombre d’usuaris que s’apropen al nostre Accés Lliure per a practicar i experimentar amb l’ordinador. Ja sabeu que ho fem els DILLUNS, DIMECRES i DIVENDRES de 13h a 14h i els DIMARTS i DIJOUS de 15h a 16h.

Aquí us deixem una bonica estampa en la que surten Esperanza (la nostra usuària més veterana), Fanta (la més fidel al nostre Accés Lliure), Casilda i Barbara (les usuàries 299 i 301 respectivament) i per últim el nostre usuari NOMBRE 300 que es diu Jesús!!

Benvolgudes i benvolguts sigueu totes i tots!!

Photobucket