IMATGES D’ACTIVITATS TERCER QUATRIMESTRE

Al Punt Òmnia de la Salut alta-Mithra, portem una tardor a plé rendiment. Podeu Vindre al Accés lliure de l’aula de dilluns a dijous de 13-a 14h. I el dilluns de 17 a 18h, (no cal inscripció prèvia).
Així mateix, donem asessorament a la recerca de feina, tots el dilluns i dimecres de 10 a 12h. A aquest espai l’anomenem CLUB DE FEINA. (no cal inscripció prèvia). Seguim amb la programació dels tallers d’iniciació els dilluns i dimecres de 15.30 a 17h. I els dimarts i dijous de 11.30 a 13h. (per  fer aquest taller fa falta inscripció). Aquest mes Encetem un curs nou amb usuaris derivats del SOC, ja està en funcionament i finalitza al desembre. Pels usuaris menuts tenim el espai JUGA I APREN, els dimarts i dijous a la tarda. D’altra banda treballem amb entitats del Casal cívic: el CLUB BADIU,  i el grup CONEX.  Per fer aquest taller si que es necessari inscripció.  

cartel3carteltardor salutalta