SETEMBRE AMB ENERGIA

horari3Q-2016

TALLERS 3 QUADRIMESTRE PUNT ÒMNIA SALUT ALTA- ACTIVITATS GRATÜITES

CLUB FEINA: Dilluns i Dimecres de 10 a 13h. Acompayament a la recerca de feina. Formació individual i personalitzada. Creació CV, inscripció a webs laborals. Tràmits freqüents.

TALLERS- TIC: Dilluns i Dimecres de 3,30 a 17h. EL món de l’ ordinador. Taller per donar el primers passos amb l’ordinador. Navegar per Internet, cercar alb els cercadors. Gestionar un correu electrònic, obrir un compte, enviar, rebre correus, adjuntar arxius. OBERT a tot els usuaris

CURS GENT GRAN: En coordinació amb el casal de Gent Gran Lloreda. Curs d’iniciació Dimarts i Dijous de 11.30h a 13h

CLICS TIC: Tallers de curta Durada, per saber utilitzar eines concretes. Dijous 3,30 a 17h.

JUGA I APREN: Espai de trobada per a nens i joves- Dimarts i Dijous de 17-18h. Cal inscripció previa

CONEX-CONEIXEMENT I EXPERIÈNCIA: Dilluns de 18 a19h Espai reservat pels usuaris del grup CONEX. Suport i activitats Tic per neo-lectors.

CLUB BADIU: Dimarts de 18 a 19h. Espai reservat pels usuaris del Club Badio. Servei d’inserció sociocomunitària per a persones amb transtorns mentals.

CURS- SOC: Amb la col·laboració del Servei d’ocupació de Catalunya. Tallers d’iniciació a les Tic per la recerca activa de feina. Dimicres i dijous tarda. Tallers al mes de Novembre, Febrer i juliol. Inscripció a l’Otg.

CONSUL-TIC: Espai reservat per dubtes o consultes. Dimarts 15h- 17h. No cal inscripció prèvia.

XARXA-DIGITAL: Temps reservat pel la comunicació i col·laboració comunitària: Llefia.net, I. B Julià Minguell, etc…

PER INSCRIPCIOS  ALS TALLERS PASEU PEL NOSTRE CENTRE EL DÍA 12 DE SETEMBRE AL 19 DE SETEMBRE. DE 13 A 14H I PER LA TARDA DE 15H A 19H.

TF: 93 460 2814

EMAIL: salutalta@xarxaomnia.gencat.cat