ACTIVITATS PUNT ÒMNIA SALUT ALTA

Ja tenim la programació de les noves activitats del Punt Òmnia Salut Alta. Aquest trimestre hem pensat a treballar mitjançant la besant més artística i cultural a traves de activitats com ara el “Teatre Forum” i Video Forum– per visionar pel·lícules, documentals per despres generar un espai de debat o pot ser de reflexió.

Seguim amb l’espai de recerca de feina els dilluns pel matí. Obrim un espai nou per donar a conèixer l’acreditació Actic els divendres al mig dia. Treballarem amb entitats ja conegudes com Conex o Moviment per la Pau o el Club Badiu. Tornaran els mes petits amb l’espai infantil Hanuman i Obrim un altre novetat oferim un curs de Català els dimecres a la tarda. D’altra banda volem que els usuaris del barri coneguin la eina de “La meva Salut” i tot un Mon d’Apps que poden fer la seva vida mes enriquidora. Els dimecres engeguem aquest nou projecte. Recordeu que del 12 al 14 podeu venir al Punt Òmnia per fer la inscripció.

Us hi esperen!

curso3t2018