Sant Jordi 2020

El nostre amic Jose Nuñez, gran aficionat a la poesia, ha compartit amb nosaltres els seus poemes. De sobrenom “el Carbonero” fent referència a la feina que va exercir molts anys a Marchena (Sevilla), la seva terra d’origen. Badaloní d’adopció participa activament tant al Punt Òmnia Salut Alta, Casal Cívic de la Salut Alta com al Centre Cívic de Lloreda. Acompanyat de la seva dona Mercedes son usuaris “tot terreny”, no tenen por a las noves tecnologies, més aviat de manera proactiva les utilitzen i intenten divulgar les seves vivències. Administrador del grup de facebook: “amigos del padre Marchena” recorda els seus orígens i comparteix amb els seus amics de xarxa records, actualitat i notícies. Anirem recollint els seus poemes llegits per ell mateix. Avui i per obrir la “festa de Sant Jordi confinats 2020

Jose Nuñez “El Carbonero”