CONTAN’S LA TEVA HISTORIA

Una senyora m’ha comentat que el nostre Punt sembla un Supermercat  “perquè fem de tot” . M’ha semblat una comparació molt adecuada, i a la vegada molt ilustrativa. Per exemple, els dilluns al matí un grup de persones parlen del seu passat, la seva història. Com ho fem?. Seguint un guió amb preguntes i la realització d’un col·loqui final. El nostre objectiu es treballar un escrit final amb els ordinadors de l”Òmnia, però de moment utilitzem una sala  gran al Casal Cívic. A les sessions hem parlat de la infancia, de l’escola, de la religió, dels records. I molts temes que apareixem a les converses. Les relacions interpersonals i la participació social són vitals per seguir proporcionant-los un sentiment d’utilitat i de pertinença, contribuint així al manteniment d’una bona salut emocional i psicològica.