Caminem Junts…Fins a Barcelona!

Avui el grup de l’activitat Caminem Junts ens em desplaçat fins a Barcelona per descobrir aquesta ciutat màgica. Em sortit del Metro i la primera sorpres que ens em trobat ha estat poder veure la façana exterior, l’entrada i la cafeteria del Palau de la Música de Catalunya, una obra arquitectònica de Domènech i Montaner, un dels arquitectes modernistes més importants.

Ens em meravellat amb la decoració amb elements naturals que guarnien sostres, columnes i trencadissos de les parets. Després em baixat fins a la plaça de la Catedral on em passejat per les paradetes de la Fira de Santa Llúcia.

Ens em animat i em entrat a la Catedral de Barcelona on em pogut veure les famosses oques i el pessebre. Finalment em passat per la Plaça Sant Jaume on em pogut veure l’edifici de la Generalitat de Catalunya, però encara ens esperava una sorpresa més! Amagat a un petit carrer em trobat el Temple d’August! Un temple romà del s. I aC. Poder el proper trimestre haurem de tornar a Barcelona per conèixer més detalls d’aquesta ciutat.

Ara toca descansar i recuperar energies que al gener seguirem Caminant Junts!