Carnaval, carnavaaal!

El Carnestoltes és una de les festivitats més esperades de l’any, i una de les tradicions més populars és la de disfressar-se amb acolorits antifaços i al Punt Òmnia ens em preparat!

Pintar antifaços de Carnestoltes amb motius de mandala és una activitat divertida i relaxant, especialment per a la gent gran. Els mandales són patrons circulars que s’utilitzen com a eina de meditació i relaxació en moltes cultures. En pintar-los, ens concentrem en el moment present i deixem de costat les preocupacions quotidianes.A més de ser una activitat relaxant, pintar mandales també té beneficis terapèutics. S’ha demostrat que redueix l’estrès, l’ansietat i la depressió, i millora la concentració i la memòria.

Per a la gent gran, que sovint experimenta unes certes limitacions físiques o emocionals, pintar mandales pot ser una forma divertida i accessible de millorar el seu benestar mental.

Així que si vols gaudir del Carnestoltes d’una manera diferent enguany, anima’t a pintar els teus propis antifaços de mandala. A més de tenir una disfressa original i personalitzada, t’emportaràs amb tu els beneficis terapèutics d’aquesta activitat creativa i relaxant.