Començant el Taller “Cuina d’Estiu a la Cassoleta” amb la Fundació Badalona Capaç

Avui estem emocionats de compartir amb vosaltres una experiència culinària extraordinària. Hem iniciat el taller “Cuina d’Estiu a la Cassoleta” en col·laboració amb les usuàries de la Fundació Badalona Capaç. Aquesta fundació treballa amb persones amb discapacitat i tenir l’oportunitat de participar en aquesta activitat tan especial és un autèntic plaer.

Durant aquest taller, ens endinsarem en el món de les receptes fredes i explorarem les possibilitats que ens ofereix la tecnologia. Amb l’ús dels ordinadors, naveguem i busquem les millors receptes, mentre que els nostres mòbils ens permeten capturar cada moment de cuina en foto i vídeo. Així, aconseguim conservar aquests records increïbles i compartir-los amb tots vosaltres.

Per començar, ens hem submergit en una recepta clàssica i refrescant: el gaspatxo. Amb molta cura i entusiasme, hem seleccionat els ingredients frescos i hem creat una sopa freda deliciosa. Les usuàries de la Fundació Badalona Capaç han demostrat un talent culinari impressionant i la seva participació activa ha afegit una gran dosi de diversió i inspiració a l’activitat.

Aquesta experiència no només ens permet aprendre noves habilitats culinàries, sinó que també ens brinda l’oportunitat de crear vincles humans significatius i fomentar la inclusió. Treballar de la mà amb les usuàries de la Fundació Badalona Capaç ens recorda que la passió per la cuina no té barreres i que tothom té alguna cosa especial per oferir en la cuina.

Us convidem a seguir-nos en aquest apassionant viatge gastronòmic. Estigueu atents al nostre bloc per a més actualitzacions d’aquesta experiència amb nosaltres. Agraïm tot el suport i l’amor que rebem de la comunitat.