Visitem la Basílica de la Sagrada Família

Quina gran experiència ha estat la visita guiada a la Sagrada Família de la mà d’Apropa Cultura. Un viatge fascinant pel cor de l’art i l’arquitectura de Gaudí!

Caminar pels passadissos d’aquesta obra mestra és com endinsar-se en el pensament genial d’Antoni Gaudí. Cada detall parla del seu amor per la natura i la seva obsessió per la perfecció. Hem connectat amb l’ànima d’un dels grans arquitectes de la història!

La guia ens ha revelat com tots els elements de la Sagrada Família estan connectats en una simfonia de simbolismes. Les escultures, les finestres, les torres… tot té un propòsit i una història. Va ser com llegir un llibre d’art en pedra!

Els vitralls són com joies que il·luminen l’espai interior. Hem après com Gaudí va utilitzar la llum com a pinzell, creant un espectacle visual que et captiva i et transporta a un món de colors i emocions.

Aquesta visita ens ha deixat amb un cor ple d’admiració. Una visita molt recomanable!