PROGRAMACIÓ PRIMAVERA 2021

Arriba el nou trimestre i amb ell la nova programació amb competències digitals al #puntòmniaseu.

Formacions i tallers per donar resposta a la ciutadania.
Hem pensat quatre tallers dos amb línia i a través de amb video-tutorials que ajudaran a seguir la part teòrica i fer-los més accessibles i dos tallers presencials que es faran a l’exterior.
Els tallers són:
Tallers amb línia
• CANVA–Vols aprendre a fer presentacions, cartells, targetes de visita o publicacions per les teves xarxes socials amb Canva? Els dilluns de 10 a 11:30 h.

• ESTIMULACIÓ COGNITIVA XI- Estimula i treballa la ment. Els dimarts de 15 a 16:30 h.

Tallers presencials:
• EINES DE GOOGLE – Porta el teu telèfon intel·ligent (smartphone) i aprèn a fer anar les apps de Google com el GoogleMaps, Traductor, Duo, Drive…etc. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon intel·ligent.
Els dilluns de 16 a 17.30 h.

• MOU-TE PEL MÒBIL – Porta el teu telèfon intel·ligent (smartphone) i aprèn a fer-lo anar. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon intel·ligent.
Els divendres d’11 a 12:30 h.

Estiguis atent/a a les dates d’inscripció- 12 i 13 d’abril a partir de les 9 del matí a la web https://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

 

 

#Òmnia8M

Avui #8M Dia Internacional de la Dona Treballadora.
Des de l’Òmnia de la Seu d’Urgell, hem volgut participar de l’activitat organitzada i promoguda per la Xarxa Òmnia-“Què és per a tu la Xarxa Òmnia?. La xarxa Òmnia va enviar un llistat de possibles paraules en referència a les dones i el seu empoderament. En el nostre cas vaig escollir la paraula EQUITAT.
Vaig pensar a treballar aquest tema, justament amb l’únic grup que ve a l’Òmnia de forma presencial i amb el qual tinc dones, era el grup de joves del Sad.
Vam explicar el perquè d’aquest dia, la reivindicació, els drets i els deures, la igualtat i sobretot la paraula en el nostre cas, Equitat.
En el grup hi ha dos noies, i els hi vaig demanar les seves pors, el que senten com a dona, el que escolten del seu entorn, també pel fet de que al grup hi ha dos nois, i crec que si ells escolten per boca de les seves companyes el que senten, crec que arriba de forma més directa i profunda.
La paraula EQUITAT la confonien amb “Igualtat” i després de donar exemples vam acabar veient una imatge a la xarxa que els hi va ajudar a entendre millor. Ells i elles van acabar dient que ” Davant d’un problema o d’una diferència, EQUITAT és trobar solucions justes per a tothom, adaptades a les capacitats de les persones”
Vam estar treballant un bocata de cartró amb els # de la diada i per finalitzar vam fer un petit vídeo, que seria una petita part d’un vídeo participatiu de la Xarxa Òmnia.
És important donar eines però també és important que tots i totes lluitem per una EQUITAT amb tots els nivells.

PROGRAMACIÓ HIVERN 2021

Comença el trimestre amb nova programació.
Seguim oferint formacions i tallers per donar resposta a la ciutadania.Aquesta vegada hem pensat quatre tallers per fer-los de forma virtual, amb video-tutorials que ajudaran a seguir la part teòrica i fer-los més accessibles i dos tallers presencials que es faran a l’exterior.
Els tallers són:
Tallers amb línia
• FULLS DE CÀLCUL–Aprèn a fer anar els fulls de càlcul. Els dilluns de 16 a 17:30 h.

• CORRESPONDÈNCIA DIGITAL – Aprèn a gestionar el correu electrònic (Gmail, Yahoo, Outlook…). Els dimarts de 15 a 16 h.

• TWITTER– Piules? Vols aprendre a fer un ús correcte de Twitter? Els dimarts de 16 a 17 h.

• NÚVOL – Coneix els avantatges d’aquest sistema i treu-ne el màxim
rendiment. Els dijous de 15:30 a 17 h.

Tallers presencials
• FOTOGRAFIA DIGITAL – Vols aprendre a fer fotografies amb el teu mòbil,
càmera o tauleta? Vols aprendre a descarregar-les i saber què pots fer amb elles?
(Cal portar el mòbil, càmera o tauleta). Els dilluns d’11 a 12.30 h.

• DE RUTA PER LA SEU – Coneix La Seu Medieval a través del teu mòbil. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon personal. Els divendres d’11 a 12:30 h.

TOTS ELS TALLERS TENEN UN MÀXIM DE 5 PARTICIPANTS
Per fer els tallers amb línia, els participants necessitaran ordinador i xarxa per poder-los realitzar.
Seguim treballant!!

Feliç 2021

Que aquest nou any, tingui molta llum!!!
El Punt Òmnia de La Seu romandrà TANCAT per vacances del 30 de desembre al 17 de gener del 2021.
Tornem a estar operatius 18 de gener amb les piles carregades!!!!