TANCAT PER VACANCES

Tanquem uns dies, necessitem recarregar piles per tornar amb energia per aquest nou trimestre ÀtipiC!
Del 14 al 28 de setembre l’Òmnia romandrà tancat, tornarem a ser operatius dimarts 29 de setembre amb l’horari habitual.

Programació Tardor 2020

Programació de tardor 2020

El Punt Òmnia de La Seu d’Urgell, torna a oferir formacions amb competències digitals aquesta tardor. Aquestes formacions són:

-Instagram- Vols aprendre a fer un ús correcte de l’App Instragram? Els dilluns de 16 a 17

-Creació de calendaris- Fabrica el teu propi calendari del 2021 personalitzat. Els dilluns de 17 a 18

-Estimulació cognitiva XI- Estimula i treballa la teva ment. Els dimarts de 15:30 a 17

-Mou-te pel mòbil- Porta el teu telèfon intel·ligent i aprèn a fer-lo anar. Els dijous de 15:30 a 17 h.

Aquesta vegada Les inscripcions hauran de ser obligatòriament via telemàtica a través de la web www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions a partir de les 9 del matí els dies 7 i 8 de setembre.
Totes les persones que NO tinguin ordinador o xarxa, a partir de l’1 de setembre podeu demanar cita prèvia i així poder tramitar la vostra inscripció. Podeu trucar al 973 353 008 o al 973 350 010 extensió 8017.

Aquest nou trimestre tindrà una particularitat important, el màxim de participants per taller serà de 5 persones. Hem de seguir oferint tallers amb totes les mesures de seguretat, hem de mantenir les distàncies físiques i per tant el màxim de persones que podrem assumir és de 5 participants.
Per això us demanem que sigueu responsables a l’hora de fer una inscripció.

Tots els tallers comencen la primera setmana d’octubre i tots els tallers estan pensats per fer-los tant presencialment com telemàticament a través de vídeos on tothom podrà seguir perfectament el temari a treballar.

Agrair per endavant la vostra comprensió i responsabilitat!

Seguim!!

El Punt Òmnia de la Seu duu a terme el segon taller d’Ecoturisme Urbà

Notícia extreta de http://www.radioseu.cat/noticies/el-punt-omnia-de-la-seu-duu-a-terme-el-segon-taller-d2019ecoturisme-urba
L’activitat té com a finalitat donar a conèixer la natura urbana mitjançant les TIC.
El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha començat la segona setmana de tallers d’Ecoturisme Urbà. Aquest dimecres, els assistents han pogut visitar l’exposició ‘Natura de l’Alt Urgell: patrimoni i recurs’, ubicada a la cinquena planta de l’Espai Ermengol, de la mà de Jordi Dalmau, gerent d’Aubèrria. A més a més, han pogut conèixer el cedre del Parc del Cadí, considerat arbre singular de la ciutat, i la geologia de la Catedral de Santa Maria d’Urgell.

Els tallers organitzats pel Punt Òmnia tenen com a finalitat donar a conèixer la natura de la Seu d’Urgell mitjançant les noves tecnologies (TIC). La proposta fa un recorregut pels punts d’interès ecoturístic recollits en el mapa ‘La Seu Naturalment’ i ensenya als assistents com accedir a l’explicació de l’element i les seves característiques a través de codis QR.
La proposta es duu a terme amb totes les mesures de seguretat i prevenció sanitàries i per tant l’aforament de cada taller està limitat a deu persones.

Donar les gràcies a @turismeseu @auberria @espaiermengol

ECOTURISMEURBÀ-NATURALMENT

Naturalment és un recurs turístic aportat per la regidoria de medi ambient i turisme de la Seu per conèixer racons, entorn i arbres emblemàtics de la nostra ciutat.
Aprofitant aquest recurs vaig pensar que seria una bona idea en aquest any tan peculiar portar a terme un taller per agrupar tres conceptes i continuar donant formació durant l’estiu.
Hem agrupat amb tres conceptes el projecte:
-Salut- El que farem és fer el taller totalment a l’exterior i recorrent a peu cada dia de taller una part del recorregut.
-Conèixer el recurs i el nostre entorn- Conèixer espais i racons de la nostra ciutat com també els arbres emblemàtics que tenim i que a través de qr podem saber-ne una mica més, i també sobre plànol.
-Utilitzar les Tic com a medi per conèixer aquest recurs turístic- Aprendre a fer anar dues app del mòbil, concretament l’escaner de Qr i el googlemaps.

Sempre amb totes les mesures de seguretat.

Aquest taller es divideix amb dos blocs, els dimecres de 10 a 11:30 obert a tothom i els dijous el farem amb conjunt amb la regidoria de la gent gran, per tant és un taller només obert a persones a partir de 60 anys i també de 10 a 11:30.