Programació Hivern 2023

Ja tenim la nova programació d’hivern per aquest nou trimestre.
Les inscripcions són en línia a través de la web https://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions a partir de les 9 del matí
Per totes les persones que no puguin realitzar la inscripció amb línia, poden trucar divendres 13 de gener per demanar cita al 973 3500010 (extensió 8017) i poder tramitar la gestió.
Com a nou requisit, no es pot repetir la formació durant el “curs escolar”, és a dir, una persona inscrita al setembre a la formació de mòbil, no podrà tornar a fer i al gener ni a l’abril.
Els tallers programats són:
• NAVEGA SEGUR PER LA XARXA – Aprèn a navegar per la xarxa de
forma segura. Iniciació a Internet. Els dilluns de 15:30 a 17 h. (Comença dilluns 30 de gener)

• ESTIMULACIÓ COGNITIVA- Estimula i treballa la ment. Els dilluns de 17 a 18 h (Comença dilluns 30 de gener)

• MOU-TE PEL MÒBIL – Porta el teu telèfon intel·ligent (smartphone) i aprèn a fer-lo anar. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon intel·ligent. Els dimarts de 15:30 a 17 h. (Comença dimarts 31 de gener)

• INSTAGRAM – Instagramejar? Vols aprendre a fer un ús correcte de l’App Instagram?. Els dimecres de 16 a 17 h. (Comença dimecres 1 de febrer)

• MOU-TE PEL MÒBIL – Porta el teu telèfon intel·ligent (smartphone) i aprèn a fer-lo anar. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon intel·ligent. Els divendres De 10 a 11:30 h. (Comença divendres 3 de febrer)

Eippp que sortim a la ràdio!!

Aquest curs a l’Òmnia tenim una novetat.
Al novembre comencem un miniespai a @radioseu, la ràdio local de la nostra ciutat, on de forma setmanal podreu escoltar una píndola.
Es tracta com deia, d’un miniespai amb el nom d’@TIC. S’emetrà els dilluns al voltant de les 18:00 h, on l’objectiu principal és conèixer conceptes i terminologia TIC que de vegades escoltem de forma habitual i no sabem el seu significat.
Una nova aventura per atansar les TIC a la ciutadania. Espero fer-ho bé i poder ajudar a entendre una mica més aquest món Tic.
Gràcies a tothom i gràcies a @radioseu per oferir-me l’espai.

Ahh i si no pots escoltar-lo quedarà penjat a la secció de ràdio a la carta.
Us espero a les ones!!!!
Radioseu

Inscripcions Tardor 2022

Aquesta tardor, el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ofereix la possibilitat de prendre part en 5 tallers gratuïts de competències, tots ells presencials. Per taller, hi podran assistir un màxim de 8 persones.

Les inscripcions s’han de formalitzar els pròxims dies 27 i 28 de setembre, a partir de les 9 del matí, des de l’enllaç: http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

Val a dir però que les persones que ho necessitin podran fer la seva inscripció de manera presencial demanant cita prèvia al telèfon 973 35 00 10 (ext.8017) a partir del pròxim dilluns 26 de setembre.

Només es podrà fer una inscripció per persona i curs.

Els tallers

Mou-te pel mòbil: aprendre a fer anar el telèfon intel·ligent (smartphone). Dos tallers diferents: els dilluns de 10:00 a 11:30 hores i els dimecres de 15:30 a 17:00 hores.

Fulls de càlcul: aprendre a fer servir els fulls de càlcul. Els dilluns de 16:00 a 17:30 hores.

Correspondència digital: aprendre a gestionar el correu electrònic. Els dimarts de 15:30 a 17:00 hores.

Núvol: conèixer els avantatges d’aquest sistema i treure’n el màxim rendiment. Els divendres de 10:00 a 11:30 hores.

Tots aquests tallers començaran a partir del 3 d’octubre de 2022.

Tota la informació a: https://bloc.xarxa-omnia.org/laseu/

Descans

El Punt Òmnia romandrà tancat del 12 al 23 de setembre.
Tornem a estar operatius dilluns 26 amb les piles carregades i tota la programació acabada per començar a fer inscripcions als nous tallers de tardor.
Ens veiem a la tornada!!