Per molts anys!!

Per molts anys!! 🎂🎂

1999-2024: la Xarxa Òmnia celebra els seus 25 anys!

L’any 1999 la Generalitat de Catalunya posava en marxa el programa Òmnia amb l’objectiu de democratitzar l’accés a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Es van crear 43 punts Òmnia, que es van ubicar a territoris amb reptes econòmics, socials i culturals.

En el cas de La Seu d’Urgell la implantació del Punt Òmnia va ser l’any 2002 i des de llavors #lomniadelaseu no ha deixat mai de donar formacions i capacitar a la ciutadania de #laseu i de la comarca de #alturgell , sempre vetllant per una democratització de les eines Tic així com fer que la famosa bretxa digital sigui cada vegada més petita.

Esperem que el projecte sigui cada vegada més viu, arribar més lluny i estar encara més a prop de ls persones, donant resposta a la ciutadania, a les realitats i al dia a dia de tots ells i elles.

Des d’aquí donar les gràcies a totes les persones que en algun moment han vingut a l’Òmnia de La Seu, entre totes i tots hem fet que el programa Òmnia sigui un projecte més gran, on tothom té cabuda i on per nosaltres els dinamitzadors el més important és fer una atenció de qualitat, protegir, mantenir, defensar els interessos dels nostres i les nostres participants i continuar donant resposta a les demandes que ens arriben.

I com no, també donar les gràcies a Ajuntament de la Seu d’Urgell per voler apostar per aquest projecte, la ciudadania i la tecnologia.

#permoltsanys #25anysòmnia #omniaseu #laseu #TIC

GRÀCIES!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.