#Òmnia8M

Avui #8M Dia Internacional de la Dona Treballadora.
Des de l’Òmnia de la Seu d’Urgell, hem volgut participar de l’activitat organitzada i promoguda per la Xarxa Òmnia-“Què és per a tu la Xarxa Òmnia?. La xarxa Òmnia va enviar un llistat de possibles paraules en referència a les dones i el seu empoderament. En el nostre cas vaig escollir la paraula EQUITAT.
Vaig pensar a treballar aquest tema, justament amb l’únic grup que ve a l’Òmnia de forma presencial i amb el qual tinc dones, era el grup de joves del Sad.
Vam explicar el perquè d’aquest dia, la reivindicació, els drets i els deures, la igualtat i sobretot la paraula en el nostre cas, Equitat.
En el grup hi ha dos noies, i els hi vaig demanar les seves pors, el que senten com a dona, el que escolten del seu entorn, també pel fet de que al grup hi ha dos nois, i crec que si ells escolten per boca de les seves companyes el que senten, crec que arriba de forma més directa i profunda.
La paraula EQUITAT la confonien amb “Igualtat” i després de donar exemples vam acabar veient una imatge a la xarxa que els hi va ajudar a entendre millor. Ells i elles van acabar dient que ” Davant d’un problema o d’una diferència, EQUITAT és trobar solucions justes per a tothom, adaptades a les capacitats de les persones”
Vam estar treballant un bocata de cartró amb els # de la diada i per finalitzar vam fer un petit vídeo, que seria una petita part d’un vídeo participatiu de la Xarxa Òmnia.
És important donar eines però també és important que tots i totes lluitem per una EQUITAT amb tots els nivells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.