Jornada de Dinamització de la Internet Social 2015

Un cop més hem participat a la Jornada de Dinamització de la Internet Social (aquí  podeu consultar-ne el programa), i aquest cop molt activament, exposant en el primer Bloc de la jornada quin pot ser el potencial de les impressores 3D en els telecentres.

La Jornada com sempre ha estat un bonic espai de retrobada amb companys i companyes de la xarxa de punts TIC, punts Òmnia, telecentres i entitats que treballen aspectes socials de les TIC, així com altres agents socials, empreses o administració.

JdIS 2015

En la nostra xerrada hem intentat exposar quines coses es poden fer amb aquest tipus de tecnologia en els telecentres i com es pot posar en contacte persones de perfils ben diferents per treballar plegats entorn de les TIC. I com sempre ho hem fet intentant passar una bona estona i posant en rellevància el paper i la màgia de les persones dinamitzadores !

Podeu veure els vídeos al canal del punt  i consultar més informació sobre el concepte de cooperatives digitals que s’ha comentat durant la xerrada en aquest enllaç.

La jornada ha estat organitzada per les companyes i companys de la xarxa Punt TIC amb l’Associació per Joves Teb al capdavant, com sempre d’una forma genial !

Aquí podeu trobar algunes fotos de la jornada.

Ha estat un plaer! Ens tornem a veure l’any vinent !!! ^__^

 

One Comment

  1. Esther Subias

    va ser fantàstic, enhorabona! ets un gran professional i els participants de l’experiència encara millors (si fos possible!)

    felicitacions (amb la boca oberta ens vas deixar!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *