Musiquetes – Espaibressola

http://www.espaibressola.cat/

musiquetes

Les Cases de la Música Popular treballen un interessant projecte que vol fer arribar a centres educatius, escoles de música, grups musicals i intèrprets les cançons de la Bressola.

Musiquetes – Espaibressola.cat neix d’un projecte que va començar amb un CD de música de la Bressola que recull cançons populars catalanes cantades per diferents intèrprets.

En aquesta pàgina s’hi recullen aquestes cançons i pretén ser un espai de trobada on compartir diferents experiències i interpretacions d’aquests temes com a eina d’aprenentatge i comunitat.

Aquest espai es va actualitzant a mida que avança el projecte i es fa més gran. Podem trobar grups d’escoles que interpreten les cançons o que han utilitzat el CD per ensenyar als nens cançons i danses populars catalanes. Tambe podem compartir i pujar les nostres interpretacions. Hi ha diferents nivells d’usuaris segons si hi estan registrats o no i es poden deixar comentaris i aportacions vàries, això si, sempre respectant les finalitats educatives i culturals pròpies del web tot amb llicència Creative Commons.

Podeu trobar-hi diferents recursos:

Aportacions

Descobrir espaibressola

Nou disc 1,2,3 Pica Bressola