Festa d’Hivern 2020


Cada any, abans de les vacances d’estiu i hivern fem una trobada “Festa” on compartim: menjar, música, balls, experiències, treballs realitzats i una bona estona. És una trobada intergeneracional i multicultural on es reuneixen totes les persones dels diversos tallers que es fan. Aquest any no s’ha pogut fer presencial, però a través de Jitsi ho hem aconseguit! Encara que a causa de les connexions que anaven i veien, i feines d’algunes persones, no van poder estar totes, però les 25 que vam ser ho van passar molt bé!

Hem presentat el treball que hem construït col·lectivament emprant l’eina Padlet.

https://padlet.com/yolandaomnia/Desitjos2021

S’ha fet el sorteig de 3 monitors! A setembre vam posar en marxa el projecte “Postals d’Estiu 2020” un projecte en xarxa amb el Punt Òmnia Sanfeliu-Sant Ildelfons. El projecte es va desenvolupar en 4 fases:

  1. Demanar a la nostra comunitat Òmnia fotografies de l’estiu que van enviar per WhatsApp o correu. Van arribar més de 50.
  2. Amb el grup de dones del taller “La trope Internatuta” van treballar per fer collage amb aquestes fotografies.
  3. Es va realitzar un vídeo amb tots els collages i es va fer difusió per les xarxes socials per tal de votar el que més agrada. El collage amb més votacions es va portar un monitor de regal.
  4. L’última fase és la del sorteig de 3 monitors més entre totes les persones que van participar amb el seu vot. Vam ser un total de 66 persones.

La Loli Ruiz recollint el monitor per ser el seu collage el més votat.

Per amenitzar la jornada en recordat les nadales de la “Coral d’Òmnia” i hem comptat amb una actuació musical sorpresa!

Ha estat un any de molts esforços per part de totes, però en el qual ens hem sentit acompanyades i hem après a aprendre d’una altra manera.