Febrer 2021


Aquest mes de febrer, Dies Internacionals i Festes a les quals ens hem sumat.

Hem començat donant el premi (tres monitors) a les tres dones que van participar el projecte «Postals d’estiu 2020». El sorteig es va realitzar a la Festa d’Hivern 2020. Felicitats!

9 de febrer: Dia Internacional de la Internet Segura. #internetsegura. Hem dut a terme activitats en les quals hem explicat com fer un bon ús de Internet de manera segura. També hem participat en el microtaller que va realitzar el nostre company del gòTIC a Tàrrega sobre privacitat i hem fet un programa especial a Som RàdioBadia on les participants van parlar sobre seguretat a Internet.

     

11 de febrer: Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència. Recordem a totes aquelles dones que van fer història amb recursos de la Xarxa Punt TIC. Vam participar en la Xerrada; Dones, ciència i tecnologia #11F2021 on van parlar amb les guanyadores dels premis DONESTIC.

Amb els grups del taller “Tertúlies en Català” que fent en col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet hem xerrat sobre aquestes dones que van fer Història.

Les participants del “taller de memòria” han posat el seu gra de sorra amb publicacions al seu bloc ” Els Meus Recors”. 

Carnestoltes: Ens vam sumar a la iniciativa de les companyes i companys de la @xarxaomnia «Carnestoltes Zombie Xarxa Òmnia» que es va emetre per YouTube on es van parlar de gamificació i després es va habilitar una sala de Jitsi on vam intercanviar experiències amb disfresses per a l’ocasió.

A més, hem participat en el concurs de «Truites de carnaval» organitzat per un altre Punt Òmnia de l’Hospitalet de Llobregat, Club Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet. Que vagi de gust!