#8M 2021


Com cada any commemorem aquesta data amb moltes activitats.

Les germanes Salazar assistents als tallers de “Tertúlies en català” i “Som RàdioBadia” van crear unes pancartes molt maques!

Amb les nostres companyes del Punt Òmnia Badia del Vallès, i el programa especial 8M Som RàdioBadia, on les persones van participar amb els seus àudios dedicats a aquest dia, podeu escoltar el programa sencer aquí.

Diumenge 7 de març, vam participar amb un grup reduït de dones, en la IV Masterclass de defensa personal femenina que organitza el gimnàs del barri, The Warriors Martial Arts Club, amb totes les mesures de seguretat i amb el qual col·laborem des de la primera edició.

El mateix 8 de març vam tenir un matí amb veu de dones on 16 dones van participar lleguin les seves publicacions al bloc “Els meus records” -> http://raconsdelament.blogspot.com/, van compartir les paraules amagades del #8M i vam inaugurar el padlet col·laboratiu -> https://padlet.com/yolandaomnia/DiadelaDona2021.

Al migdia ens vam apropar a l’espai Vallparda per compartir una estona amb veïnes i entitats del barri.

Dimarts 9 de març, per primera vegada des de que va començar la pandèmia la BlogL’Hosfera (Punts Òmnia de l’Hospitalet) ens vam reunir en una jornada amb 37 dones, on vam gaudir de trobar-nos encara que sigui per Jitsi. La jornada es va desenvolupar amb materials creats per les participants, amb un Kahoot per aprendre jugant i amb la projecció de vídeos de la jornada de l’any anterior entre altres material. Va estar un matí ple d’emocions i molt participatiu.

Dijous 11 de març, vam organitzar una Xerrada amb Mujeres Pa’lante amb les quals col·laborem des de fa temps, per tal de donar a conèixer més recursos del barri. Ens van explicar quina és la seva feina i com ajuden i donen suport a dones que arriben a la ciutat.

A més durant la setmana es van treballar activitats amb tota la resta de tallers: mòbil – Grup Fundació TEB, informàtica a la carta, mòbil – Benito Menni SRC.

Per últim (que no per finalitzar, doncs el 8 de març, s’ha de treballar cada dia) vam anar al teatre Joventut amb un grup reduït de dones a veure el documental «Por ser mujer» dirigit per Mercedes Resino, on va assistir també l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat Núria Marín.