Col·laborem en un projecte solidari


Participants dels Punts Òmnia Fundació Akwaba i Sanfeliu-Sant ildefons vam visitar la seu d’Acción Planetaria.

Vam tenir l’ocasió de conèixer els seus projectes i l’honor de portar un munt d’ossets fets amb molt d’amor, participant d’una iniciativa solidària que apropa la ciutadania a la realitat d’infants en risc social.

Col·laborar en aquest gran projecte d’Acció Planetària “Ositos hechos con amor”. Ha estat una molt bona experiència que s’ha de repetir. El desembre del 2020 el vam posar en marxa amb molt bona acudida per part de les participants i a la fi d’aquest mes, ja havien fet cinc ossets. Al febrer, la família va créixer fins a més d’una quinzena. A causa de les circumstàncies, vam haver d’esperar fins a maig per a poder portar-los. La nostra aportació creuarà “el charco” i aquests ossets i ossetes fetes amb molt amor, seran lliurats als infants al Perú, altres es convertiran en altres béns molt necessaris: medicaments, menjar, roba, material escolar, etc.

Amb aquest vídeo volem també que aquests infants posin cara a les persones que han estat darrere de la confecció d’aquestes nines i ninots de drap que els acompanyaran en els seus dies i nits.

Gràcies a totes per participar.

Per a més informació: https://www.accionplanetaria.org/blog/ositos-hechos-con-amor/