#ArxivemelMoment


El treball en xarxa que hem estat realitzant durant tota la pandèmia conjuntament amb el Punt Òmnia Sanfeliu -Sant Ildefons ha donat molt bons fruits, i a més ha deixat empremta a l’Arxiu Municipal de L’Hospitalet, en sumar-nos i col·laborar en aquesta iniciativa dins del marc de la campanya #ArxivemlaCOVID-19 que documenta el moment històric que estem vivint amb la recollida de diferents recursos audiovisuals i de fotografia.

Carmen Izquierdo i Marisa Martinez vinculades al Punt Òmnia Fundació Akwaba van participar amb més de 25 fotografies que parlen per si soles.

Amb l’audiovisual «Desitjos» vam retenir en globus, l’aire que no vam respirar als carrers a causa del confinament, i els llancem amb els nostres desitjos i esperances construint positivisme en un moment bastant pèssim. Altres treballs que ens han ajudat com La trope internauta, Des de de la teva finestra, Ens movem!, Passarel·la de andar por casa.

La notícia va sortir al butlletí electrònic de l’Arxiu i també a la pàgina Web de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Gràcies a totes per compartir!