Passejada fotogràfica comunitària amb el Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc


El dia 29 de setembre, vam realitzar conjuntament els Punts Òmnia Casal Cívic Sant Roc Badalona i Punt Òmnia Fundació Akwaba, una sortida sota el nom de «Passejades Fotogràfiques, descobrim raconets practicant la fotografia» al barri Ciutat Vella de Barcelona. L’objectiu és teixir xarxes entre els punts i entitats dels diferents territoris per desenvolupar accions comunitàries culturals i creatives, accions basades en la cooperació mútua.

L’activitat va sorgir fruit de la col·laboració entre les dues persones dinamitzadores (Pascal i Yolanda). Vam dissenyar conjuntament la proposta, acordant els col·lectius, les rutes fotogràfiques i les interaccions.

Durant la passejada, les persones participants van gaudir descobrint aquests indrets emblemàtics d’uns barris de la ciutat i el seu patrimoni cultural, els van identificar amb la nostra intervenció explicant l’interès dels indrets històrics. Al mateix temps vam donar eines per millorar les seves fotografies, la composició i les tècniques fotogràfiques amb mòbils i càmeres, per això aquesta activitat comunitària té també una vessant tecnològica.