La teva veu amb..”Som Ràdio Badia”


Aquesta activitat, és un exemple de cooperació, coordinació i treball comunitari entre Punts Òmnia de diferents territoris.

Com va començar?

La dinamitzadora del Punt Òmnia Fundació Akwaba (Yolanda), es va assabentar del programa de ràdio per Facebook “Som Ràdio Badia” que feia cada dimecres la dinamitzadora del Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès (Eva), per aquest temps, l’any 2016, al Punt Òmnia Fundació Akwaba es treballava el taller “La Coral d’Omnia” i vam proposar compartir al programa algunes de les cançons del repertori, nadales, coincidint amb aquelles dates. Un temps més tard les persones que assistien al taller de “Xarxes Socials” van començar a practicar posant comentaris al xat.

Amb l’arribada de la pandèmia Ràdio Badia va acompanyar a moltes persones durant el confinament que vam patir, i des de les seves llars van participar,van participar, amb comentaris i àudios, això va suposar un gran pas a nivell de competències digitals. Cada persona, poc a poc, va agafar el seu espai i avui hi ha seccions de poesia, receptes de cuina, frases, consells TIC, acudits, televisió, lectura de llibres, cinema, música i tot el que es vulgui compartir.

En aquest vídeo es pot veure que aquesta activitat no té un perfil concret, està oberta a qualsevol persona. La Gracia, la Loli, la Hazel i la Mariela, ens expliquen la seva experiència.

Vols participar tu també?