Commemorem el 8M al Punt Òmnia Fundació Akwaba


Durant tota la setmana anterior al #8M, hem treballat una activitat transversal a tots el tallers, amb la creació d’un Padlet col·laboratiu, intergeneracional i intercultural que ha donat peu a debats molt interessants i ha crear espais de reflexió.

El dilluns dia 7, les dones del taller “El barri, amb mirada de Dona” van llegir en veu alta les seves publicacions al bloc “Els meus records” dedicades al Dia Internacional de la Dona. http://raconsdelament.blogspot.com/

A la tarda vam anar al teatre Joventut a veure “Degenérate mucho” de Les XL, dintre de les activitats que va organitzar l’Ajuntament de l’Hospitalet, on va assistir també l’alcaldessa Núria Marín.

Dimarts dia 8, vam organitzar la III Xerrada amb Mujeres Pa’lante, per tal de donar a conèixer més recursos del barri i commemorar aquest dia. Ens van explicar quina és la seva feina i com ajuden i donen suport a dones que arriben a la ciutat.

Aquest any per fi, hem pogut tornar a posar el nostre gra de sorra amb les dones del taller “Al compàs” i hem realitzat aquest vídeo que ha estat creat entre totes.

La Maria Sebastián, veterana del Punt Òmnia, va recitar un poema de la seva cuita adreçat a la seva amiga la Marisa. Es van conèixer al Punt Òmnia fa més de 10 anys, i va voler commemorar el 8M amb aquesta gran amistat.

Vam realitzar el programa especial amb les nostres companyes del Punt Òmnia Badia del Vallès. Les persones van participar amb els seus àudios dedicats a aquest dia, podeu escoltar el programa sencer fem clic a la imatge.

Diumenge 13 de març, vam participar en la Masterclass de defensa personal femenina en la qual col·laborem i que organitza el gimnàs del barri, The Warriors Martial Arts Club. Vam aprendre eines que esperem no haver d’utilitzar, però que no va mal conèixer.