#SantJordiÒmnia 2022


Al Punt Òmnia hem organitzat diverses activitats per celebrar la festa del patró de Catalunya.

El dijous dia 21 d’abril, vam organitzar una activitat per llegir i aprendre recursos per practicar la lectura digital i donar a conèixer el servei eBiblioCAT. Malauradament, aquell matí va ploure molt i només es van presentar tres valentes!

Després de dos anys, va tornar el Recital Poètic Musical que organitza la XIC (Xarxa d’intercanvi de coneixements) al Centre Cultural Collblanc-La Torrassa, on participem. Va ser molt emotiu retrobar-nos en aquesta activitat cultural comunitària.

Especial Sant Jordi «la teva veu amb Som Ràdio Badia»

En aquest programa, les persones que formen aquesta gran família van col·laborar amb àudios molts d’ells explicant la història i llegenda.

Fes clic aquí per a escoltar el programa.

El dijous 28 al taller «tertúlies en català» vam fer lectures en veu alta de llibres en català i vam veure un vídeo amb la versió feminista de Sant Jordi, narrada per en David Fernández.

Per finalitzar, dimecres dia 4 de maig, des de la Blogosfera vam celebrar aquest Sant Jordi 2022 amb una trobada ben especial compartint lectures en veu alta en directe i en línia amb les veïnes vinculades als Punts Òmnia de Collblanc-La Torrassa.