Festes que fan comunitat


Aquest juny de 2022 han estat les Festes Majors del nostre barri Collblanc-la Torrassa. El dia 12 a la Festa de la Diversitat vam estar presents. Entre les activitats que vam fer amb motiu del 30 aniversari de la nostra entitat gestora, la Fundació Akwaba, destaquem el taller de henna i el «Mural gegant: construint comunitats» que van organitzar les nostres companyes d’Educació per a la Justícia Global, on infants li van donar color a les plantilles del #concursD2 de la Coordinadora d’AMPAs Endavant amb la qual col·laborem des de fa temps. Com altres anys, ens han fet una menció especial per la nostra implicació i participació.

El dia 17, vam fer la celebració al pati de la Fundació Akwaba. Es va fer lliurament de diplomes a les persones usuàries que han finalitzat els cursos formatius amb Akwaba per part de la regidora del districte II, l’Olga Gómez. Van assistir moltes participants dels tallers del Punt Òmnia, ho vam passar la mar de bé i vam gaudir de les delícies gastronòmiques que van portar alumnes dels cursos de castellà.

A les fotografies es pot veure la riquesa intercultural que tenim a la Fundació i Punt Òmnia.

Felicitats Fundació Akwaba!