Tornem a fer sortides culturals!!


A poc a poc, vam tornar a la nostra normalitat, van ser dos anys de pantalles, que encara que no està malament, ja que per a moltes persones ha suposat un avanç en la seva capacitació digital, si volem conèixer llocs de primera mà,  hem d’anar i gaudir de l’aire lliure.

Sortida a la Sagrada Família.

A demanda de les nostres participants, vam organitzar per Apropa Cultura la sortida. Va ser una activitat intercultural i intergeneracional, on vam gaudir de la impressionant Basílica, vam tenir la sort de comptar amb una guia que no es va deixar detall sense explicar-nos. Les participants estaven molt emocionades fent fotos amb els mòbils. Va ser una experiència inoblidable, espectacular, integradora i comunitària.

Sortida al Museu de l’Hospitalet, l’Harmonia.

La primera activitat presencial que podem fer, després de dos anys, la Bloglhosfera, els Punts Òmnia de l’Hospitalet. Ens hem retrobat!
L’exposició tractava de FòssiL’Hs. L’Hospitalet fa milions d’anys, vam aprendre qui vivia fa 5 milions d’anys, i ens va permetre viatjar a través del temps. Molt Interessant. Estem molt agraïdes al Museu per la seva disponibilitat i atenció.

Sortida Passejades fotogràfiques.

El passat 29 de setembre del 2021, vam realitzar conjuntament els Punts Òmnia Casal Cívic Sant Roc Badalona i Punt Òmnia Fundació Akwaba, una sortida que ja vam explicar en aquesta publicació, l’experiència va ser tan bona que vam repetir amb la suma del Punt Òmnia Jis-Arrels.

Pascal, dinamitzador del Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc Badalona va venir a l’Hospitalet amb un grup de persones i nosaltres els dos Punts Òmnia de la Torrassa, vam fer el recorregut pel nostre barri amb explicacions de les persones participants, totes vam gaudir, descobrint aquests indrets emblemàtics i el nostre patrimoni cultural.

Ara ens tocava retornar la visita, i el 27 d’abril vam anar a Badalona, al centre històric de Dalt de la Vila i als indrets de la ruta modernista. Els participants del Punt Òmnia Sant Roc van explicar les característiques dels edificis i llocs emblemàtics, especialment les obres de l’arquitecte Joan Amigó i Barriga.

Aquesta activitat d’intercooperació i comunitària “Passejades fotogràfiques” encreuades, hem posat en pràctica les tècniques de fotografia amb Pascal. Ens hem retrobat, passant una molt bona estona amb converses i interaccions entre totes i tots.

Al vinent mes de juny, estem planificant la quarta edició de les passejades.