#8MÒmnia 2024


Com cada any aquesta data és molt significativa per a totes nosaltres i encara que es treballa tot l’any l’empoderament de les dones, la setmana al voltant del 8 de març s’intensifiquen les activitats en aquesta problemàtica social.

A continuació un resum de les activitats:

Dilluns 04/03/24.

  • Tic i Dones. En aquesta activitat hem reflexionat sobre el paper de la dona en la societat de les TIC.

Dimarts 05/03/24.

  • Ballem juntes? Per reflexionar sobre el paper de la dona en la societat d’abans i l’actual. Ha estat un espai obert a totes les veïnes del barri que volguessin compartir i passar una bona estona ballant.

  • Obra de teatre Dia Internacional de les Dones organitzat pel CAID. Vam gaudir d’una bona estona al Teatre Joventut de la mà de Virginia Imaz Quijera.

Dimecres 06/03/24

  • Lectures moments de Dones, estones de vida i Cinefòrum “La Trena”. El grup de Dones de Collblanc-la Torrassa van fer una lectura molt interessant, per la seva part el CAID ens va presentar una pel·lícula molt intensa. Vam gaudir molt d’aquesta estona.

Diumenge 10/03/24. MasterClass de defensa personal feminista organitzada pel Club d’Arts Marcials The Warriors

Activitat cooperativa amb el Punt Òmnia Casal Cívic i Comunitari Sant Roc Badalona. Vam participar en aquesta iniciativa per celebrar el Dia Internacional de la Dona, nosaltres redactant eslògans reivindicatius, que vam enviar i els participants de l’Òmnia Sant Roc van dissenyar postals amb els textos rebuts per a aquesta celebració.