#ÒmniaSantJordi 2024


Com cada any al Punt Òmnia Fundació Akwaba celebrem Sant Jordi amb diverses activitats que comentem a continuació.

A últims de març i primers d’abril amb un petit grup de dones, vam assajar per preparar una actuació sorpresa que va combinar, música, art visual i lírica, para la 3a edició del Mosaic de Lectures que organitzem des de la BlogL’Hosfera (Punts Òmnia de l’Hospitalet).

17/04/24. Es va portar a terme el Mosaic de Lectures. Aquí teniu la crònica de la jornada.

22/04/24. Vam treballar punts de llibre amb el Canva dintre del taller d’internet per a dones migrades. Malauradament, aquest dia no van poder assistir totes les participants, però les que van estar ho van aprofitar gaire bé i van conèixer aquesta Diada tan especial a Catalunya.

23/04/24. Dintre del taller “Al Compàs” vam aconseguir avançar la coreografia d’un ball medieval per celebrar aquesta festivitat, on una de les participants va aportar attrezzo per l’ocasió.
Totes van gaudir d’aquesta experiència col·lectiva.

24/04/24. Les dones del taller “Records amb mirada de Dona” van fer la seva aportació al seu bloc, on ens expliquen sobre Sant Jordi.

El mateix dia 24 a la tarda les “Veus d’Òmnia” participaven amb poemes per Sant Jordi al programa de “Ràdio Badia a Casa” del Punt Òmnia Badia del Vallès amb el qual col·laborem des de fa anys. Fes clic a la foto per sentir el programa.

Per posar el punt final a aquesta diada de Sant Jordi, vam assistir a la 12a edició del recital poètic Musical que organitza la Xarxa d’Intercanvi de Coneixement (XIC) al barri de Collblanc-la Torrassa. Com cada any participem i col·laborem en la difusió. Enguany amb “Veus d’Òmnia” i la participació especial de la nonagenària Maria Sebastián.