Quines activitats fem al taller?


Som una mica més periodistes. Ho som perquè és la segona entrada al bloc que redacten els alumnes del taller Fem xarxa: la gent d’Ampans ve al Punt! Aquesta vegada han escrit sobre les activitats que fan al taller: com les realitzen, què aprenen, com ho fan,…

Activitat: Collage amb Picnik

Varem buscar fotos a Internet, amb Mozzilla, de carnestoltes : disfresses, menjar, comparses…

Guardem las fotos a  la nostra carpeta.

Varem obrir al programa Picnik, per fer un collage de fotos

A Internet, busquem pel Google  la web del  programa  www.picnik.com

Posàvem les fotos a la finestra del programa

Triem  les plantilles  per fer  el collage, de forma, de color variat…

I per acabar, guardem la foto que hem fet a la carpeta

Gemma Camps Vilà I Eva Portell Casas

Activitat: Navegar per Internet

Estem buscant informació sobre coses que ens interessen. A través de la pàgina www.google.com busquem webs d’ informació i fotos. També hem  après  a buscar vídeos  a través de www.youtube.com i escoltem música. Hem après a retocar fotos amb el programa Picnik i a fer muntatges  de fotos i text amb el programa Power Point.

Enric Corredor

Activitat: Programa Power Point

Primero pensamos en un artista, a través de Internet buscamos las fotos y la bibliografía y  las guardamos en una carpeta.

Las fotos las retocamos a través de una página web llamada www.pixlr.com. Una vez tuvimos toda la información en la carpeta empezamos a diseñar un Power Point.

Diseñando esta presentación aprendimos el programa: como poner títulos, como Insertar fotos, como cambiar el color de fondo, como insertar diapositivas nuevas, como dar forma al texto,… Para finalizar guardamos la presentación en nuestra carpeta.

José Luis Álvarez

La relación de Ampans con el barrio

Venimos desde el Canonge para aprender informática, venimos desde octubre hasta marzo las horas que hacemos son desde las 11h a las 12.30h todo lo miércoles.

Otros compañeros de los centros de Ampans vienen para hacer gimnasia en la Sala Polivalent  del barrio y otros ayudan a preparar las fiestas, ayudando a diseñar carros, dibujando murales… para todas  las fiestas  y tradiciones.

Otro grupo vienen a celebrar el jueves Lardero y el Caga tió.

Maribel Casas