El vídeo dels Drets dels Infants


Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Drets dels Infants (20 de novembre), el Punt Òmnia AV Font dels Capellans de Manresa, el Punt Òmnia del Casal Cívic Sant Josep de Sant Vicenç del Horts i el Punt Òmnia del Casal Cívic de la Riera Bonet de Molins de Rei han editat conjuntament un vídeo per donar a conèixer els 10 drets fonamentals de tots els infants.

Tots els  nens i nenes que realitzen activitats en  aquests Punts Òmnia, han participat en la gravació d’aquest vídeo expressant què és per a ells tenir drets.

Vídeo dels Drets dels Infants

Aquest projecte és molt important per als tres Punts Òmnia ja que a banda de celebrar el Dia mundial dels Drets dels Infants, ha estat un repte professional per a les tres educadores, la Gemma, l’Isabel i la Jèss. Durant els dos mesos de treball, s’ha estat treballat a distància utilitzant eines col·laboratives com Piratepad (per compartir documents en línia); Editor de vídeos YoutubeWetransfer (per enviar arxius de gran tamany) a través de la xarxa, tant per la planificació com per la posterior realització del vídeo.

Esperem que us agradi aquest projecte!