Nou trimestre ple de càpsules i tallers


Aquest pròxim divendres 11 d’abril s’acaba el primer trimestre al Punt Òmnia. Després farem una setmana de descans, i tornarem el dimarts 22 a les 16h per fer les noves inscripcions als tallers i les càpsules que us proposem per al segon trimestre (aquest més curt).

La novetat més important és que incorporem les càpsules formatives com element d’aprenentatge. La idea és la següent: s’han dissenyat 4 càpsules pensant en totes aquelles persones que ja han realitzat algun taller al Punt Òmnia i tinguin els coneixements necessaris per fer-les. I els dos tallers d’iniciació estan pensat per a les persones que mai han vingut al Punt Òmnia o que tenen uns coneixements bàsics o mínims en temes d’informàtica o Internet.

 

publi_2n_trim_2014

D’aquesta manera, hi ha més oferta formativa de temes específics per a les persones que ja tenen una base informàtica i també, donem oportunitat a tothom que vulgui començar en aquesta aventura tecnològica.

I per altra banda, tenim els tallers per a gent gran, d’inserció laboral, el taller Kids and TIC per a infants de 8 a 12 anys i els tallers per a dones nouvingudes.

 

Us esperem el dimarts 22 d’abril.