Cursos i Activitats

Espai Obert

Accés a la sala del Punt Òmnia per fer ús dels ordinadors i internet amb el suport de les dinamitzadores. Pots venir en horari de matins (dimarts i dijous d’11 a 12h) o de tardes (de dilluns a dijous de 15:30 a 17h). Per un suport més personalitzat envia un WhatsApp al 689093152.


Curs Obert d’Informàtica Bàsica

Cada dimarts treballem una temàtica d’interès relacionada amb la informàtica i l’ús dels mòbils. Un curs flexible, obert a tot el barri, i pel que no cal inscripció prèvia.

T’esperem els dimarts de 12h a 13:30h


Espai de Creació Digital

Un espai per a la creació de continguts a partir dels materials disponibles al Punt Òmnia. Assessorament i acompanyament per al disseny i impressió d’elements 3D, l’edició de contingut sobre el barri a la Viquipèdia, o la creació de continguts audiovisuals i multimèdia.

T’esperem els dijous a la tarda de 17:00 a 19:30h


Ets una entitat del barri?

Càpsules formatives pensades per a entitats:

Vols millorar els disseny dels cartells i elements de comunicació  de la teva entitat? Amb Canva és molt fàcil incorporar elements atractius als nostres dissenys ja siguin cartells, imatges per a xarxes socials, felicitacions o presentacions.

Càpsula pensada per a realitzar en una única sessió de 90 minuts per presentar totes les possibilitats dels aplicatius de la Xarxa de Biblioteques que, entre moltes altres coses, ens permeten accedir a un gran nombre de continguts online.

Espais o sessions d’Alfabetització Digital fetes a mida segons les necessitats de l’entitat o els seus usuaris.

Càpsula formativa per perdre la por a l’espai de Salut Digital ‘La Meva Salut’, des del que podem gestionar les nostres cites amb el metge, veure els resultats de les proves diagnòstiques, o enviar consultes.


On som:

Carrer del Mar s.n. Barri de La Mina, Sant Adrià del Besòs
✉ peslamina [@] xarxaomnia.gencat.cat
✆ 93 381 15 78 / 689 09 31 52 (Tel i WhatsApp)
TW: @OmniaPESLaMina