Papercritters.com

July 2nd, 2011
Posted in Òmnia
Comments Off on Papercritters.com

En aquest portal pots crear els teus retallables i personalitzar-los amb imatges o elements predeterminats. Per generar el teu critter has d’entrar a “Toy creator” (botó verd) i crear totes les cares del teu nino. Un cop acabat, el pots imprimir o desar-lo, per la qual cosa necessitaràs un correu electrònic,  i publicar-lo a la “colònia” (botó blau) on s’afegirà a la resta ninos creats per les persones usuàries de la web.

Com pots veure més avall, tant els teus retallables com els d’altres usuaris i usuàries, es poden inserir en un altre lloc web.
A la portada de Papercritters.com, tens un exemple d’stop motion amb aquestos ninos.Readymech.com

July 2nd, 2011
Posted in Òmnia
Comments Off on Readymech.com

Els retallables d’aquest web segueixen un patró molt semblant. Per descarregar-te’ls, fes clic a sobre de la imatge, que canviarà amb el model desplegat, i a baix veuràs l’enllaç a “Download pdf“, des del qual podràs descarregar-te la plantilla.

A la imatge, pots veure tres exemples d’aquesta pàgina, on trobaràs també una reproducció lliure del robot Hal9000 de la pel·lícula 2001: una odissea de l’espai.

Tres personatges retallables des del web de ReadyMech

Toxic Paper Factory

July 2nd, 2011
Posted in Òmnia
Comments Off on Toxic Paper Factory

Aquesta pàgina disposa de diverses col·leccions de monstres descarregables de manera gratuïta. Per obtenir la resta, hauràs de fer una petita donació.

Per descarregar-los, cal clicar la sèrie que t’interessa. Copia la contrasenya i fes clic a “download”. Un cop tinguis descarregat el fitxer comprimit, et demanarà aquest mot de pas per accedir-hi i extreure’n els Pdf.

Els que es veuen a la imatge són fàcils de retallar i muntar.

Tres exemples de retallables de Toxic Paper Factory