LABORATORI FOTOGRÀFIC JULIOL 2011 (Omnia/Pdc)

Vam pensar que l’estiu seria un bon moment per fer un “petit tastet de fotografia” per començar les activitats d’estiu de manera conjunta i continuar realitzant més activitats i projectes de manera coordinada a partir del nou curs. Aprofitant la ben entesa es va incloure a la programació d’activitats d’estiu de Districte Jove però també se’n va fer difusió des del Punt Omnia.

Per a realitzar l’activitat es compte també amb el suport de l’ AAVV de Sant Llorenç, que cedeix l’espai (la cambra fosca) per a poder realitzar l’activitat. El cost econòmic del taller s’ha assumit des de Districte Jove de l’Ajuntament d Terrassa. Els continguts a treballar i el desenvolupament de les sessions va a càrrec de les tècniques del Punt Omnia i del Pla de Desenvolupament Comunitari.
Es realitzaran 4 sessions a través de les quals els participants s’endinsaran en el mon de la fotografia analògica, el positivat de les imatges i les càmeres estenopeiques.
Aquí teniu algun exemple de les fotos que van fer l’altre dia el jovent del barri amb algunes Lomo. Avui es positivaran al laboratori d’altres fetes amb la reflex analògica. Les edats compreses van des dels 11 anys als 16.

2 thoughts on “LABORATORI FOTOGRÀFIC JULIOL 2011 (Omnia/Pdc)

  • 15 September 2011 at 7:26
    Permalink

    Quines fotos més xules!!!!!!! Felicitats!!!

  • 15 September 2011 at 10:46
    Permalink

    Gràcies….si vols, pots venir a l’Omnia i t’informem del pròxim taller que s’impartirà…Sandra

Comments are closed.