I…Som-hi de nou!!

Bon dia! 😉

Ja em tornat de vacances. Esperem que tothom, al igual que nosaltres, hageu recarregat les bateries per aquest nou trimestre que es presenta, molt interessant per a tots/es.

Des de el Punt Òmnia Riera Bonet, us volem recordar les dates per les inscripcions, sorteig del número inicial i inici i fi de les activitats del trimestre que comença aquest setembre i finalitza el mes de desembre d’aquest mateix any 2017. Apunteu:

  • Recollida de números del 15 de juliol fins el 13 de setembre.
  • Sorteig del número inicial 13 de setembre.
  • Inscripcions als tallers 14 de setembre.
  • Inici de les activitats 18 de setembre.
  • Fi de les activitats 29 de desembre.

Set Des 2017

* Si teniu qualsevol dubte envers aquesta informació o qüestions relacionades amb els tallers que us proposarem, podeu trucar al Casal Cívic 936800996 o vindre a fer-nos una visita i preguntar per la persona dinamitzadora del Punt Òmnia, que, gustosament, resoldrà els vostres dubtes. I de pas, ens expliqueu com han anat les vostres vacances. 🙂

Bé, us esperem, com sempre, al Punt Òmnia Casal Cívic Riera Bonet de Molins de Rei.

Imatge relacionada

 

Forma part de: