Inscripcions Tallers Punt Òmnia Riera Bonet

Bé, un cop determinat el número inicial del sorteig, per poder així, apuntar-nos als diferents tallers que dinamitzem en el Punt Òmnia Riera Bonet, per els mesos de Gener fins Abril, hem donat pas a les esperades inscripcions.

Punt Òmnia Riera Bonet

Ha estat una tarda plena de gent, felicitacions, expectatives, retrobades i germanó. Gairebé tothom a pogut obtenir una plaça, i, les persones que no han pogut, els hi hem ofert una alternativa per tal de que, puguin donar-li continuïtat al seu procés educatiu, mitjançant, les Tic.

En el Punt Òmnia Riera Bonet de Molins de Rei, tothom te sempre cabuda i es ben rebut/da.

 

Us esperem per principi d’any, ara carregeu les pil.les menjant, descansant, rient… 🙂

Un salut a tots i totes! 😉 L’equip del Casal i del Punt Òmnia, us desitgem que passeu un…

Bon Nadal!! 😉

Forma part de: