Jornada d’Economia Social i Sostenible

Bona tarda! 😉

Ja queda menys per a la gran jornada d’Economia Social i Sostenible que hem preparat des de el Punt Òmnia Riera Bonet de Molins de Rei, junt amb el Casal Cívic. Veniu, participeu i gaudiu junt amb nosaltres. Disposareu de diferents activitats que hem programat, tant per infants, famílies, joves i grans, en una jornada.

Si veniu i voleu participar del Mercat d’Intercanvi d’Objectes, recordeu de portar qualsevol objecte que teniu a casa i del qual ja no feu ús, per tal de que, un altre persona, pugui donar-li a l’objecte, una segona vida. Segurament vosaltres, també trobareu un objecte, el qual, també li podreu donar una segona oportunitat, en comptes de comprar un altre.

Podeu vindre amb els infants, ja que, hi han diferents activitats programades de caire socioeducatiu per a els menuts i menudes de la casa. Ho passaran bé, a més, hi haurà una sorpresa. 😉

So voleu saber més sobre les energies renovables, aquesta es la vostra oportunitat, ja que, la cooperativa d’energia verda, Som Energia, ens explicarà, mitjançant una xerrada col·loqui, que son aquests tipus d’energies, quina es la funció de la cooperativa, així com, ens oferiran diferents recursos per fer d’aquests planeta, un planeta més i sostenible.

Gràcies per la vostra participació puntual i continuada! 🙂

Dc2R2uoX4A4blXA.jpg:large

Captura de 2018-04-18 16-29-58

 

Forma part de: