Especial nadal 2003

 nadal3

Activitat creada amb tasques lúdiques especials per a les èpoques de Nadal. Jocs relacionats amb els Reis i les cel·lebracions vàries d’aquestes dates. Web creada al 2003 que per la seva temàtica no perd vigència, tot i que passats els anys alguns dels enllaços externs han deixat d’existir. Tamé pot ser una font d’inspiració per a noves activitats.

La web: www.xarxa-omnia.org/activitat/nadal03/

Recursos:

Memory amb imatges de Nadal.

Una carta als reis on els usuaris/es reben resposta sobre els desitjos que havien demanat, etc.

Una pàgina plena de recursos per poder celebrar el Nadal.

Una cavalcada virtual on els usuaris/es poden triar un personatge i sumar-se a la cavalcada inserint un missatge.

Creació de postals de nadal per part dels usuaris/es. Posteriorment tenen l’opció d’enviar la seva postal o altres models per felicitar aquestes festes.

Poden fer puzzles.

Aquesta entrada fou publicada el Dissabte, 20/12/2003 (18:01) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, gent gran, infància, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.