Especial Sant Jordi

Stjordi04

Activitat creada l’any 2004 per a la celebració d’aquesta diada tan important arreu del territori català. Aquest recurs amb unes quantes activitats es troba en el següent enllaç: http://www.xarxa-omnia.org/activitat/santjordi04/

Teniu la possibilitat d’enviar roses virtuals, recomanar llibres, esbrinar dites famoses, i un concurs amb tres categories: prosa, poesia, imatge. Al concurs ja no hi sou a temps de participar però la resta d’activitats i passatemps són a al vostra disposició i sempre són font d’inspiració  per a noves creacions.També hi trobareu una plana plena d’enllaços i recursos externs (alguns ja han estat retirats pels seus creadors d’altres son plenament útils).

Aquesta entrada fou publicada el Divendres, 23/04/2004 (14:33) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, gent gran, infància, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.