Dia de les Telecomunicacions, 17 de maig de 2005

Dia de les Telecomunicacion, 17 de maig de 2005

Per celebrar el dia Mundial de les Telecomunicacions, es va proposar una activitat encaminada a reflexionar i debatre sobre el paper de les noves tecnologies en el dia a dia de les persones. Concretament, es convidava a fer algun muntatge amb imatges, o bé plasmar els propis punts de vista i experiències en un document de text, o en format de vídeo, presentació, etc… També es va llençar la idea de fer una enquesta per esbrinar quins mitjans de comunicació són els més utilitzats.

http://www.xarxa-omnia.org/activitat/WTD2005/

 

Aquesta entrada fou publicada el Dimarts, 24/05/2005 (18:00) i està arxivada dins ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.