La bitàcola de Xarxa Òmnia per a la Diada de Sant Jordi 2005

stjordi05

La bitàcola de Sant Jordi 2005 de la Xarxa Òmnia, un espai per a recollir les diferents activitats creatives dels usuaris dels Punts Òmnia.

Les aportacions dels participants d’aquesta activitat es concreten en diferents temàtiques:jordi_senyera.gifActes de la diada de Sant Jordi arreu de Catalunya

Com celebrem Sant Jordi a les diferents comarques de Catalunya?
En aquesta secció heu d’afegir l’agenda d’actes més representatius de la diada de Sant Jordi a les vostres localitats.

rosa_llibre.jpgPoesia

En aquesta secció es publicaràn les creacions poètiques dels usuaris dels punts Òmnia.
Participeu i penjeu les vostres obres.

escribir.jpg Prosa

Totes les vostres creacions literàries que no siguin poesies aniràn dins d’aquesta secció, així que si no teniu habilitat amb les rimes podeu participar en aquesta secció publicant les vostres obres en prosa.

sant_jordi.jpg Imatge

Aquesta secció és per a tots aquells als que no us agrada escriure. Podeu participar en la bitàcola de la Xarxa Òmnia per la diada de Sant Jordi publicant els vostres montatges d’imatge dins d’aquesta secció.

Actualment l’activitat està tancada a la participació, ja que era una bitàcola pel Sant Jordi de 2005 però és una font d’informació i alhora d’inspiració en tant mostra l’activitat que es pot arribar a tenir una bitàcola com aquesta.

Lloc web: http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/santjordi05

Aquesta entrada fou publicada el Dilluns, 04/04/2005 (13:24) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, formació, gent gran, infància, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.