Gimkana Virtual – Sant Joan 2005

 stjoan2005

Per a la revetlla de Sant Joan es va organitzar una Gimkana Virtual, que podia fer cada Punt Òmnia en una data fixada pel dinamitzador/ora. Les proves eren les mateixes per a tothom, i els equips guanyadors de cada punt podien enviar les fotos i comentaris a la web per compartir-ho amb la resta de la xarxa.

Web de la Gimkana de St. Joan: http://www.xarxa-omnia.org/activitat/stjoan05/

Les proves les podeu consultar i realitzar les activitats per a conèixer i aprofundir en aspectes referents a la Revetlla de Sant Joan (receptes, passatemps…) Potser no competiu amb altres punts però podeu muntar les vostres pròpies gimkanes utilitzant les proves que s’ofereixen.

Aquesta entrada fou publicada el Divendres, 24/06/2005 (17:27) i està arxivada dins Adults, gent gran, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.