Tornem de l’estiu

Tornem2007

L’objectiu d’aquesta activitat es engrescar als usuaris a compartir les imatges de les vacances amb la resta de la Xarxa.  Es tracta d’una activitat senzilla en  la que seguint uns pocs passos s’aconsegueix un resultat visible.

http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/estiu07tornem/

Inclou un senzill tutorial per pujar fotos al Panoramio  i els mapes incrustats per a veure el resultat en el propi bloc. Si no recordeu o necesiteu les dades d’accés demaneu-les a l’oficina tècnica.


 

Aquesta entrada fou publicada el Dijous, 27/09/2007 (10:43) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, gent gran, infància, joventud, programari, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.