Dóna la cara

donalacara

Amb aquesta activitat es fa una crida a tots aquells que participen de la Xarxa per a que s’hi reconeguin i siguin reconeguts, reconeixent així de manera simbòlica la seva vinculació al projecte. Així doncs es fomenta aquesta activitat de recollida de imatges.

De cara, de perfil (el dret o l’esquerre, com vulguis), de cap per avall o cap per amunt, de genolls, disfressat/ada, amb un dibuix, una pintura, el teu còmic/menjar/cantant preferit o alguna cosa de simbòlica,… En fi, hi ha infinitat de possibilitats per participar a la marató de Les mil i una cares de la Xarxa Òmnia!

Deixa’t veure, conèixer i reconèixer per la resta de la Xarxa Òmnia. Petit, gran, jove, home o dona, segur que hi tens el teu lloc, oi? Anima’t i visita el bloc de la marató.”

http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/entrevistes/

Aquesta entrada fou publicada el Dimarts, 13/11/2007 (11:36) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, génere, gent gran, infància, joventud, programari, risc d'exclusió social, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.