Dones en directe!

El Jordi Rodríguez, dinamitzador del Punt Òmnia Associació de Veïns de Campclar, va impulsar l’activitat en xarxa Dones en directe!, on dones de diferents punts Òmnia van celebrar el 8 de març de 2011 amb activitats diverses i ho van mostrar al món gràcies a les retransmissions en directe via Ustream.

L’activitat  blog.xarxa-omnia.org/donesendirecte inclou:

  • La graella de programació amb les activitats programades.
  • Els directes!, les retransmissions en directe i els vídeos enregistrats
  • L’ajuda, amb un videotutorial de Ustream i idees per commemorar el dia de la dona.
Aquesta entrada fou publicada el Dimecres, 09/03/2011 (10:01) i està arxivada dins génere, infància, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.