Seguretat en Xarxa

Estem treballant en aquest bloc per a promoure i difondre les activitats sobre seguretat a la Xarxa realitzades en el marc del dia de la Internet Segura, 8 de febrer.

Es tracta de fer difusió d’allò que es fa i sobretot conscienciar de la importància de prendre mesures davant dels possibles atacs a la nostra seguretat quan naveguem per la xarxa.

El 8 de febrer anirem difonent a través d’aquest bloc i de twitter consells, activitats i recursos que us poden ser útils per a aquesta finalitat, i esperem que també ho siguin durant la resta de l’any, ja que la seguretat sempre l’hem de tenir en compte.

La proposta inclou : publicació al bloc, twittejar les propostes i recursos, o publicar-ho a través de l’oficina tècnica.

Descobreix com fer-ho al mateix bloc.

Treballarem habilitats de comunicació, de publicació en espai web, seguretat, protecció, recursos multimèdia i sobretot farem xarxa.

Aquesta entrada fou publicada el Dijous, 03/02/2011 (13:34) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, discapacitat, formació, infància, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.