Activitats Òmnia per a la Infància

Cada curs ens plantegem noves activitats i estratègies per afrontar diferents grups de treball. Davant la demanda en els punts Òmnia per a treballar la població infantil;  a poc a poc i amb la col·laboració de molts dinamitzadors hem anat recopilant un seguit de recursos de diferents àmbits, formats, programes o webs, locals o en línia, de gran interès.

Tant és així que en aquest bloc volem recollir les propostes que ja hem compartit i aportar-ne de noves.

Podeu enriquir aquesta activitat enviant suggeriments i noves propostes al Servei de Seguiment i coordinació de la Xarxa Òmnia.

Esperem que us sigui d’utilitat i que, si genereu noves recopilacions o activitats, us animeu a compartir-les, així com els resultats que n’obtingueu.

Aquesta entrada fou publicada el Divendres, 23/11/2012 (12:41) i està arxivada dins animació i temps lliure, formació, infància, programari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.