Punt Òmnia Amposta

25N: Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones

Aquest dimarts 24, el Punt Òmnia d’Amposta ha realitzat una activitat sobre violència de gènere amb els nens que assisteixen a l’Espai Deures per reflexionar sobre el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
L’objectiu de l’activitat ha estat per un costat, sensibilitzar i fer conscients als més joves sobre quan sorgeix la violència i per l’altre, fer-los reflexionar i aportar estratègies per combatre la violència. D’aquesta manera, hem treballat sobre les emocions que sorgeixen en relació a la violència i la seva gestió. Han sortgit moltes propostes interessants: tranquilitzar-nos davant la ràbia, donar-nos temps per a respirar de forma més pausada, expressar la nostra tristesa, comptar fins a 10 abans de respondre, explicar a l’altre com ens sentim abans de respondre de forma violenta…etc.
Finalment, els nens han realitzat un mural en el què es poden veure les seves mans en contra de la violència de gènere. Cadascú ha escrit un missatge positiu que vagi en contra de la violència: amor, pau, llibertat, perdó, respecte… etc.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *