Com fer una bossa impermeable

Aquest any al Punt hem recuperat el taller de compartir coneixements entre participants. Malgrat les restriccions de poder compartir espai en grup i, molt menys, materials, hem reconvertit el taller a la modalitat online, buscant altres maneres de compartir, ensenyar i acompanyar en l’aprenentatge.

És així com la Manoli va crear aquest videotutorial de “Com fer bosses amb tela de paraigües reciclada”, molt útils sobretot quan plou perquè evita que es mulli el contingut de la bossa, gràcies a la seva impermeabilitat.

Esperem que us sigui d’utilitat i proveu de fer les vostres bosses!

Videotutorial

Et convidem a compartir amb nosaltres les teves creacions, enviant una foto al correu pubillaomnia@gmail.com o per whatsapp al 664407875

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *